Soutěž s Mezinárodním Čínským rozhlasem (CRI)

Česká asociace baguazhang taijiquan a Wudang kung-fu association pořádá ve spolupráci s Čínským rozhlasem pro zahraničí (CRI) soutěž o zájezd do Číny za poznáváním čínských bojových umění wushu 2011.

V první etapě této akce se uskuteční soutěž o titul "Hvězda wushu". Účastníci ze zemí střední a východní Evropy a bývalého Sovětského svazu se mohou účastnit této soutěže prostřednictvím tříminutového videa s vlastními ukázkami wushu. Porota, která bude sestávat ze zástupců ambasád příslušných zemí v Pekingu, nominuje nejlepší videa ze své země. Uživatelé internetu pak mohou z 50 nominovaných videí zveřejněných na webových stránkách CRI vybrat tři "Hvězdy wushu". Podobným způsobem budou zvoleny tři nejoblíbenější čínské kraje, ve kterých se čínská bojová umění wushu významně proslavila.

Ve druhé etapě této akce budou pozvané "Hvězdy wushu" na dvoutýdenní bezplatný zájezd do Číny, kde navštíví především tři nejoblíbenější kraje wushu. Spolu s "Hvězdami wushu" budou rovněž pozvaní reportéři z příslušných zemí na bezplatnou zpravodajskou cestu.

Tato akce byla spuštěná 12. 7. 2011 na "oficiálních webových stránkách v české jazykové verzi" czech.cri.cn, kde se můžete podívat na podrobnější informace.

Soutěž již byla zveřejněna také na "webových stránkách v čínské jazykové verzi" gb.cri.cn

Česká asociace taijiquan se akce též aktivně zúčastní.

 

Česká asociace taijiquan

Vytvořeno službou Webnode