Tchaj-ťi 40 forem

Připravili jsme pro vás speciální lekci sestavy
JANG TCHAJ-ŤI-ČCHÜAN 40 FOREM

YANG SHI TAIJIQUAN 40 SHI - 楊氏太極拳24式

Sestava 40 forem je takzvaná střední forma stylu Jang. Cvičíme ji pomalu s důrazem na práci boků a aktivaci "hlubokého stabilizačního systému". Její půdorys se přibližuje tradiční dlouhé formě. Je proto vhodná pro ty, kteří již cvičili krátkou formu a chtějí své umění posunout o kousek dál.
Zaměříme se i na uvolnění páteře za účelem zprůchodnění hlavních energetických drah. Cvičení podporuje zdraví, vnitřní sílu, koordinaci, prohlubuje základní dovednosti tchaj-ťi (taiji, taichi, tajči).

Tématem lekce nebude výuka sestavy a zapamatování si jejích kroků v daném pořadí, ale především způsob provádění pohybů tajči tak, aby tělo fungovalo jako celek. Cvičení je vhodné zejména pro mírně pokročilé, pro ty, kteří se již se sestavou dříve seznámili, a pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet co to znamená "posunout se ve cvičení tajči hlouběji". Výuku povede š'-fu Roman Steiger.

KDY: Lekce proběhne v neděli 11.12. od 14 do 18 hod.
KDE: DDM Masarykova 70, Teplice

S SEBOU: Volné sportovní oblečení a přezuvky
CENA: 900,- Kč (podle aktuálního ceníku)

Přihlášky posílejte na adresu taiji@email.cz, nejpozději do 8.12., stačí pouze napsat "hlásím se" + vaše jméno a klub (město). Děkuji.

Termíny víkendových kurzů a speciálních lekcí, případně jejich naplněnost najdete v přehledné tabulce ZDE.

 

 

Česká asociace taijiquan

Vytvořeno službou Webnode